EVİNİZDEN NEGATİF ENERJİYİ UZAKLAŞTIRMANIN YOLLARI

Ekim 20, 2017

Evinizden Negatif Enerjiyi Uzaklaştırmanın Yolları




Evimiz kendimizi rahat ve özgür hissetiğimiz, günlük streslerimizden kaçış yerimizdir. Ancak pek çok kez, yaşadığımız problemlerden dolayı içinde yaşadığımız ortam gerilir ve bizim için olması gerekenden çok uzak, stres dolu ve tatsız bir yer haline gelir.
Evde nasıl hissettiğinize çok dikkat edin. Eğer eşinizle, çocuklarınızla sıkça kavga ediyorsanız, eviniz negatif enerjiyle çevrili olabilir ki bu da genel ruh haliniz için büyük bir zarar olabilirHatta negatif enerjili kişilerin varlığı bile evinizdeki ortamı etkileyebilir.
Pek çok kez bu durumu değiştirmenin en iyi yolu, evinizin içinde, hayatınızı, ilişkilerinizi ve etrafınızdaki herşeyi derinden yansıtan değişiklikler yapmaktır.
Bu iç mekan çalışmasına ek olarak evinizi boğan kötü enerjiyi ortadan kaldıracak olan ve hem ev halkı hem de misafirler için pozitif etkileşimler yaratacak belirli tavsiyeleri uygulayabilirsiniz.
Eğer evinizde pek olumlu olmayan ani değişiklikler farkederseniz, örn. ruh hali değişiklikleri, kavgalar veya evde kendini rahat hissetmeme gibi, öyleyse harekete geçmenin vakti gelmiş demektir.

Tavsiyemiz…

  • Evde kullanmadığınız eşyaları depolamak iyi değildir. Bu eşyaları uzaklaştırmak sadece evinizdeki enerjiyi düzenlemekle kalmaz, daha düzenli ve hoş bir eve sahip olmanızı da sağlar.
  • Gün ışığı doğal otamlar için arındırıcıdır, bu nedenle pencerelerinizi açmalı ve evinizin mümkün olduğunca güneş ışığı almasını sağlamalısınız.
  • Evdeki doğru havalandırma çok önemlidir. Evin havası, haftada en az 3 kez tazelenmelidir. Kapıları ve pencereleri açın, perdeleri çok uzun süre kapalı tutmayın.
  • Meyveler de kötü enerjiyi uzaklaştırmaya yardım eder. Muftak veya yemek odanızda devamlı taze meyve bulundurun.
  • Ev bitkileri evde huzur yaratmak için oldukça faydalıdırlar.
  • Bir diğer yöntem yerleri tuz ve su karışımıyla temizlemektir. Bir kova suya yaklaşık 6 çorba kaşığı tuz atın.
  • Kaktüs kötü enerjiyi kovmak için harikadır. Pencerelerinize yakın olacak şekilde ama evin dışına kaktüs yerleştirin.
  • Bir diğer seçenek de evde rahatlatıcı müzik dinlemektir. Bu sizin aklınızı dengeler ve olumsuzlukları uzaklaştırır.
  • Aromaterapi uygulayın. Evinizi arındıracak pek çok esansiyel yağ veya tütsü mevcuttur.
  • Evinizi devamlı temiz ve düzenli tutmanız da önemlidir. Kirli eşyalar ve dağınıklık kötü enerjiyi üzerine toplar.

You Might Also Like

0 yorum

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı